Klub z vsebino!

Klub prekmurskih študentov je eden najstarejših študentskih klubov v Sloveniji. Ustanovljen je bil v tridesetih letih 20. stoletja. Svoje poslanstvo je uspešno opravljal že v preteklosti, močan dejavnik mladinske in natančneje študentske populacije pa predstavlja v domačem okolju tudi danes, saj pomembno prispeva k izobraževalnemu in družabnemu življenju. Namen Kluba je ustvarjati pisano paleto aktivnosti in ugodnosti za svoje člane in zastopati njihova stališča navzven.

Klub prekmurskih študentov je najbolj dejaven študentski klub v Pomurju in eden izmed najaktivnejših v Sloveniji.

Izvajamo projekte na različnih področjih, in sicer: skrb za socialno šibke študente in mlade študentske družine, prevoz študentov in dijakov v študijska središča, organizacija glasbeno-kulinaričnih in zabavnih srečanj študentov in ostalih Prekmurcev, sproščene in poučne ekskurzije ter izlete, družbeno koristne in dobrodelne dejavnosti, športne in rekreativne dejavnosti, izobraževalne dejavnosti … skrbimo pa tudi za soočenje mnenj in zastopanje mladih v civilni družbi.

Poleg dejavnosti in ugodnosti v organizaciji KPŠ pa svojim članom ponujamo tudi najrazličnejše ugodnosti drugih organizacij.

... povezovanje, izobraževanje, dvig kulturne ravni, članske ugodnosti … vse to vam ponuja Klub prekmurskih študentov, klub z vsebino!

Ekipa
Alen
Anja
Lara
Natalija
Ines
Iza
Lara
Eva
Katja
Žiga
Tilen
Urška

Fotogalerija

IC Creative
IC Creative
pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459