Spet je tu KUL-tura!

V Klubu prekmurskih študentov tudi letošnjo jesen organiziramo zdaj že tradicionalno KUL-turo! KUL-tura! je projekt, ki smo ga v Klubu prekmurskih študentov zasnovali z namenom, da bi mlade ter mlade po srcu navdušili nad kulturno tematiko in jim jo približali na zabaven, pristen in mladim prijazen »KUL« način.

Letošnja KUL-tura se bo odvijala tretjo jesensko soboto, 19. 10. 2019, v prostorih kluba MIKK v Murski Soboti s pričetkom ob 18. uri. Ustvarili smo pester in raznolik program, namenjen mladim in mladim po srcu. Večerni program bo sestavljen iz treh sklopov; degustacije čokolad in vina, stand up-a in akustičnega koncerta.

KUL-turo bo otvorilo posestvo Passero iz Tešanovcev, ki zase pravijo, da je njihovo posestvo staro, oni pa mladi. Predstavili bodo svoje čokoladne izdelke in hišna vina, ki jih bodo obiskovalci lahko tudi degustirali.

Ker pravijo, da je smeh pol zdravja, bo na sporedu tudi stand up nastop Roka Škrlepa in Roka Bohinca. Mlada, vedno nasmejana in karizmatična komika obljubljata pravo dozo smeha in zabave.

Kot zadnje dejanje večera bo na sporedu nastop Toneta in Jerneja iz skupine MI2, ki bosta pesmi svoje skupine tokrat izvajala v akustični obliki. Skupina MI2 že 25 let velja za simbol slovenskega rokenrola in mladih, na KUL-turno soboto pa bodo njihove živahne pesmi predstavljene v mirnejši obliki in bodo tako pika na i za res popoln kulturno-zabaven večer.

Se vidimo! 

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459