S KPŠ-jem in Vestnikom do sanjske službe!

V Klubu prekmurskih študentov poleg vseh dogodkov in aktivnosti, ki jih pripravljamo za vas, skrbimo tudi za vašo prihodnost.

V ta namen sodelujemo tudi z lokalnimi podjetji, in sicer z namenom, da vam omogočimo neposreden stik z izbranim podjetjem, nabiranje izkušenj in karierni razvoj.

Tokrat ponujajo možnost za sodelovanje pri enem najbolj znanih lokalnih medijev v naši okolici – MEDIJSKI HIŠI VESTNIK!

Kaj je Vestnik?
Težko je najti Prekmurca, ki še ni prebral kakšne strani v Vestniku ali vsaj slišal zanj. Že od leta 1958 skrbi za obveščenost domačega človeka o dogajanju v lokalnem, nacionalnem in mednarodnem okolju ter je vedno v stiku z aktualnimi temami in perečimi problemi.

Koga iščejo?
Študente z željo po delu na področju novinarstva, tako za spletni portal kot tudi za časopis in opravljanje nalog dežurnega novinarja za splet.

Kakšna znanja potrebujejo kandidati?
• spretnost z besedami
• želja po medijskem delu
• želja po učenju
• zaželjeno vsaj osnovno znanje fotografiranja in snemanja

Kakšne so možnosti zaposlitve?
Vestnik išče dolgoročne sodelavce, ki lahko delajo za začetek preko študentske napotnice ali pogodbe za določen čas, ki pa se ob obojestranskem zadovoljstvu spremeni v nedoločen čas.

Kako se prijavim?
Če bi želeli sodelovati s podjetjem, pošljite kratko predstavitev direktorici in odgovorni urednici, ge. Adriani Gašpar na elektronski naslov adriana.gaspar@vestnik.si.

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459