Razpis za aktivista/aktivistko Kluba prekmurskih študentov

Klub prekmurskih študentov vabi dijake in študente k sodelovanju v svoji sekciji.

KOGA IŠČEMO?
Če prihajaš iz Upravne enote Murska Sobota in obiskuješ katero koli srednjo šolo/fakulteto, si morda ravno tista oseba, ki jo iščemo. Bodi ustvarjalen/-lna, inovativen/-vna in pripravljen/-a sodelovati v skupini podobno mislečih sovrstnikov.

KAJ TE ČAKA?
Potrebujemo sodelavce, ki bodo ustvarjali, načrtovali in izvajali raznolike projekte na različnih področjih, namenjene predvsem dijakom, študentom in drugim mladim iz Prekmurja in širše regije. Čeprav od tebe pričakujemo tudi določeno mero resnosti in odgovornosti, boš po drugi strani deležen novih prijateljstev, pomembnih življenjskih izkušenj in zadovoljstva, ki ga prinaša dobro opravljeno delo.

KAKO SE LAHKO PRIJAVIŠ?
Na e-naslov info@kps.si do nedelje, 21. 7. 2019, (do polnoči), pošlji prijavo, ki naj vsebuje krajše motivacijsko pismo in načrt ali program poljubnega projekta, ki bi ga želeli speljati v okviru sekcije Kluba prekmurskih študentov. Najbolj prepričljive in domiselne med prijavljenimi kandidati bomo povabili na osebni pogovor. Vse kandidate bomo o svoji odločitvi obvestili preko e-pošte.

Kolektiv Kluba prekmurskih študentov

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
051 681 408