Prihaja KUL-tura! 2021

Klub prekmurskih študentov tudi letos organizira zdaj že tradicionalno KUL-turo! KUL-tura! je projekt, ki so ga v Klubu prekmurskih študentov zasnovali z namenom, da bi mlade ter mlade po srcu navdušili nad kulturno tematiko in jim jo približali na zabaven, pristen in mladim prijazen »KUL« način.

Letošnja KUL-tura se bo odvijala v petek, 17. 9. 2021, na grajskem dvorišču v Murski Soboti s pričetkom ob 18. uri. Edinstven dogodek bo letos združil vse ljubitelje žlahtne kapljice in tistega gospoda s črno kitaro, Vlada Kreslina. V primeru slabega vremena bo dogodek izpeljan v Gledališču park v Murski Soboti.

KUL-turo bomo ob 18. uri otvorili z degustacijo vin, ki bo izvedena s strani mladega »vinoljuba« in sommeliera, Žige Hvala. Po »vinskem potovanju« pa bo ob 20. uri oder prevzel Vlado Kreslin, ki nam bo ob zvokih svoje črne kitare zapel svoje uspešnice.

Vstopnice je mogoče kupiti do petka, 17. 9. 2021, v MIKK-u v Murski Soboti, vsak dan od 8.00 do 13.00 ali po vnaprejšnjem dogovoru preko telefona (041 – 835- 235, Iza).

Cena za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov za degustacijo vin in koncert Vlada Kreslina znaša 20 evrov, cena samo za koncert pa znaša 10 evrov.

Cena za nepolnopravne člane Kluba prekmurskih študentov za degustacijo vin in koncert Vlada Kreslina znaša 30 evrov, cena samo za koncert pa znaša 15 evrov.

Število vstopnic za dogodek je omejeno, zato svetujemo, da z nakupom ne odlašate!

Dogodek bo prirejen skladno z vsemi ukrepi, navodili in priporočili s strani NIJZ. Za vstop na prireditveni prostor bo potrebno imeti izpolnjen PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani).

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459