Prihaja 66. Bujta repa

Vsako leto množica mladih obuja prekmursko kulturo in se v prestolnici za en dan počuti "kak doma". Bujta repa je ena izmed najstarejših študentskih zabav v Ljubljani. S svojo bogato ponudbo prekmurske kulinarike in raznolikim programom že leta privablja več kot 1.500 obiskovalcev, kar le potrjuje njen sloves in priljubljenost med študenti ter ostalimi ljubitelji dobre zabave. Združuje vse prekmurske in ostale študente, kot tudi gospodarstvenike, znane osebnosti in politike, ki jih uspešno zabava vse od leta 1957.

Kaj lahko pričakujemo letos?

Dogodek se bo pričel s tradicionalno prekmursko večerjo ob 19. uri, ob kateri bo za prijetno in sproščeno vzdušje poskrbel Žan Videc. Ob 22. uri se bo začel koncertni del, ki bo ponudil izvrstne slovenske izvajalce. Ansambel Aktual bo poskrbel za pravo prekmursko vzdušje, sledil jim bo nastop Vlada Kreslina skupaj z Malimi bogovi. Za žur do jutranjih ur bodo poskrbeli Dejan Vunjak in Brendijeve Barabe ter glasbeni vložki DJ-ja Luke Kotnika.

Vstopnice

Člani Kluba prekmurskih študentov si lahko svojo vstopnico zagotovijo po ceni 10 evrov, medtem ko je cena nečlanske vstopnice 12 evrov. Na dan dogodka bo cena vstopnic za vse enaka, in sicer 20 evrov. Cena tradicionalne večerje je 15 evrov za člane in 18 evrov za nečlane. Število večerij je omejeno. Na voljo so tudi VIP vstopnice, ki omogočajo večerjo na balkonih najlepše Plečnikove plesne dvorane. Cena VIP vstopnice znaša 30 evrov za člane in 35 evrov za nečlane.

Organiziran avtobusni prevoz

Da bo vaše potovanje čim bolj brezskrbno, je organiziran avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Maribora. Odhod iz Murske Sobote bo ob 16.00, iz Maribora pa ob 16.45. Povratek iz Ljubljane bo ob 3.30. Cena prevoza znaša 10 evrov.

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459