Prihaja 23. Prekmurska gibanica

Prvi torek v mesecu decembru je zmeraj nekaj posebnega. Med prekmurskimi študenti velja že za prazničnega, saj tradicionalno prinaša v mariborski Štuk najbolj divjo in odmevno prekmursko zabavo - Prekmursko gibanico, ki se bo letos odvijala 3. decembra.  

Prekmurska gibanica je tradicionalni projekt Kluba prekmurskih študentov, ki se letos odvija že 23. leto zapored. V Klubu prekmurskih študentov si prizadevamo ustvariti program, poln glasbenih poslastic, s trenutno najbolj aktualnimi izvajalci. Piko na i pa bodo dogodku dale prave prekmurske gibanice, ki se bodo tako kot vsako leto prej tudi tokrat brezplačno delile med obiskovalci in poskrbele za dobršno mero energije, da se boste lahko neprekinjeno zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur.

Za vas smo letos pripravili še posebej pestro koncertno ponudbo. Tla bo zatresla legendarna skupina TABU, ki s svojim ustvarjanjem blesti na slovenski sceni že od leta 1998. Že od začetka svojega ustvarjanja kontroverzno in brez zadržkov razbijajo tabuje in širijo ljubezen skozi glasbene stvaritve. Kdo pa ne pozna pesmi, kot so: Ocean, Dobra vila, Hvala za ribe, Prvi zadnji, Oblak za dva in mnoge druge?

Vsekakor pa nismo pozabili tudi na pravo, neizpodbitno prekmursko vzdušje, ki jo bo ustvarila skupina Tropik. Zasedba šteje 5 članov, ki skupaj tvorijo bend, poln »odštekane«, študentske energije, in ustvarjajo nore ritme znanih izvajalcev.

Tudi v predprostoru bo noro, saj bo za vroče ozračje skrbel DJ Nicky R. Nik je priznan slovenski DJ, ki s širjenjem pozitivne energije ustvarja nepozabno vzdušje in med publiko vedno sproži željo po plesu.

Vse te komponente bodo zagotovo razlog za še eno nepozabno Prekmursko gibanico. Vzdušje, ki nas čaka tretjega decembra, pa zagotovo opisuje eden najbolj energičnih komadov skupine TABU: DIVJE!

Cene vstopnice v predprodaji so sledeče:
- študenti: 3 €
- neštudenti: 4 €

Cena vstopnice na dan dogodka:
-študenti: 4 €
-neštudenti: 5 €

Prodajna mesta:
- Murska Sobota: Mladinski servis Murska Sobota
- Maribor: ŠTUK in Eva Hochstatter (041-411-155)
- Ljubljana: Ines Cifer (051-267-935)

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459