Ekskurzije

Ker se je ob študijskih in vsakodnevnih obveznostih potrebno tudi malo sprostiti in poslati možgane na pašo, v Klubu prekmurskih študentov organiziramo kopico ugodnih letovanj in izletov po subvencionirani ceni. Vsako leto se odpravimo na prvomajski potep v tujino, izlete po Sloveniji, gremo na morje in ob koncu leta še silvestrovat. Pridružite se nam. V svojih koledarčkih imate zagotovo še nekaj nezapolnjenih datumov.

Prvomajski potep

Za naše člane kluba v času prvomajskih praznikov organiziramo ekskurzijo v eno izmed evropskih prestolnic ali ogled drugih zanimivih krajev in držav, ki so izobraževalne, športne in zabavne narave. Pred junijskim izpitnim obdobjem si je namreč potrebno dodobra napolniti baterije. Prvo Kpš-jevo potovanje je bil obisk Amsterdam, sledil pa je ogled evropskih institucij (Bruselj, Strasbourg, Luksemburg). Poleg Amsterdama in evropskih institucij smo si do sedaj ogledali še Prago, Berlin, bili na manjši balkanski turi v Bosni, se potepali po Madžarski ter obiskali Rim, Gardaland in Verono. Trudimo se, da bi bil vsak prvi maj z nami lepši.

KPŠ gre na morje!

Tudi v poletnih mesecih Klub prekmurskih študentov ne pozabi na vas. Pred izpiti namreč že potihem razmišljamo o tistih lepših, brezskrbnih in sončnih poletnih dneh. Z avtobusom, polnim prekmurskih študentov, se lahko z nami odpravite na oddih na morju. Naš morski projekt smo vzpostavili že pred petimi leti, ko smo letovali na Pag, znanem po nepozabnih zabavah. Da pa bi bilo vsakič malo drugače, izbiramo nove in zanimive lokacije. Tako smo poleg Paga, obiskali še Vodice in Budvo. V letu 2016 pa smo letovali v Poreču.

KPŠ silvestrovanje

Preden se z vso resnostjo posvetite izzivom prihajajočega leta, je prav, da se najprej dostojno poslovite od starega. Če ste brez ideje, kje boste trkali s kozarci penine in občudovali novoletni ognjemet, se nam lahko pridružite na nepozabnem silvestrovanju. S Klubom prekmurskih študentov smo obiskali že Beograd, Sarajevo, Novi sad, Budimpešto in Banja Luko.

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459