S KPŠ-jem na Veliko planino

Za vse ljubitelje pohodništva bo v soboto, 7. septembra 2019, organiziran izlet na Veliko planino. Na enodnevnem izletu se boste udeleženci lahko preizkusili v pohodu na eno izmed najlepših slovenskih planin, kjer se boste sprehodili po pastirskem naselju, spoznali naravne značilnosti okolja in življenja na planini ter pastirsko življenje, se preizkusili v pridelavi sira ter se v eni izmed koč okrepčali s pristnim slovenskim kosilom. Nekaj časa bo namenjenega tudi počitku, da se boste lahko naužili lepot pokrajine. V kolikor bo čas dopuščal, pa se bomo podali še do izvira Kamniške Bistrice oziroma do soteske Predoselj nekoliko pred izvirom.

Cena za polnopravne člane Kluba je 20 €, za nepolnopravne pa 30 €. V ceno je vključen avtobusni prevoz do Velike planine ter nazaj, voden ogled znamenitosti, vodena delavnica pridelave sira trnič ter kosilo (jota ali ričet s klobaso ter domači štruklji). Pohod na Veliko planino traja približno tri ure, obvezna je primerna obutev (športni copati ali pohodni čevlji). 

Informacije o odhodu in točen spored aktivnosti bo objavljen naknadno.

Za udeležbo na izletu je obvezna prijava, saj je število udeležencev omejeno. Prijavite se lahko na elektronski naslov ines.cifer@kps.si do 31. avgusta oziroma do zapolnitve mest. Po prijavi boste dobili odgovor s podrobnejšimi navodili tudi glede plačila.

Se vidimo!

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
051 681 408