Prihaja že 63. Bujta repa

Letošnje »zimske« temperature so v nas že prebudile pomladno razpoloženje, v zraku pa je mogoče občutiti tudi pozitivno, mlado in razigrano energijo, ki bo tudi letos združila prekmurske študente in tudi ostale na tradicionalni, že 63. Bujti repi. Ta se bo letos odvijala v sredo, 4. marca 2020, v Festivalni dvorani v Ljubljani.


Za vse ljubitelje pristne prekmurske domače kuhinje bo tudi letos na meniju tradicionalna Bujta repa s kolinami in prekmursko gibanico. Med večerjo bo za prijetno, toplo in harmonično vzdušje poskrbel Andi Sobočan s svojimi cimbali.


Nadaljevali bodo simpatični in mladi Veški dečki, ki igrajo vse od narodno-zabavnih do zabavnih, domačih, dalmatinskih in starogradskih pesmi, ki bodo ogreli Festivalno dvorano pred koncertom vsem dobro znanega gospoda, ki ga vedno spremljata tista črna kitara in klobuk.


Za vrhunec letošnje Bujte repe bomo potovali z Goričkega v Piran in peli pesmi, vmes pa se nam bo zvrtelo od višine in poslušanja ostalih zelo znanih uspešnic slovenskega kantavtorja in folk rock glasbenika. Z nami bodo namreč prepevali Vlado Kreslin in Mali bogovi.


Vsem Nikam, Tinam, Petram in Ninam bodo v jutranjih urah na dušo pihali fantje iz skupine Rok'n'Band, ki v svojih pesmih opevajo mlade gospodične, jagode in čokolado ter želijo, da na letošnji Bujti repi na koncu ostanete vsaj še minuto dlje.


Cene vstopnic za 63. Bujto repo so:

Za člane Kluba prekmurskih študentov

  • predprodajna cena koncertnega dela ➡ 5 €
  • na dan dogodka ➡ 10 €

Za nečlane Kluba prekmurskih študentov

  • predprodajna cena koncertnega dela ➡ 8 €
  • na dan dogodka ➡ 10 €

Za tradicionalno večerjo bo potrebno odšteti 7 €. Cena velja tako za člane kot nečlane Kluba prekmurskih študentov. Število večerij je omejeno.


Tudi letos nudimo organiziran avtobusni prevoz iz Murske Sobote in Maribora. Cena povratne vozovnice znaša 8 € in je enotna za člane in nečlane. Odhod iz Murske Sobote je ob 16. uri izpred glavne avtobusne postaje v Murski Soboti, odhod iz Maribora pa ob 16.45 izpred glavne železniške postaje in bencinske črpalke Petrol na Gosposvetski cesti.

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459