Poziv za prostovoljno pomoč v boju proti koronavirusu

Drage študentke in študenti, dijakinje in dijaki!

V situaciji, v kateri smo se znašli, je potrebna vsakršna pomoč in podpora, ki jo lahko nudimo sočloveku. Seveda je ob tem nujno potrebno, da se vsi vedemo odgovorno in dosledno upoštevamo navodila, saj lahko prav vsak od nas pomembno prispeva k zajezitvi novega koronavirusa.

Glede na to da pa v humanitarnih organizacijah delujejo predvsem starejše osebe, ki spadajo v skupino najbolj ogroženih, vas Klub prekmurskih študentov in Mestna občina Murska Sobota pozivata, da se pridružite prostovoljni akciji, v sklopu katere skrbimo za osebe, ki so v tem času najbolj ogrožene, da tako njim in starejšim humanitarcem bistveno olajšamo trenutno situacijo.

Iščejo se predvsem mlajši prostovoljci, ki bodo pomagali ljudem, ki so v izolaciji ali samoizolaciji, ter vsem ostalim pomoči potrebnim z dostavo materialne pomoči.

Vsi, ki ste na kakršenkoli način pripravljeni pomagati, se prijavite preko OBRAZCA. Vse nadaljnje informacije boste prejeli ob prijavi.

V kolikor imate lastne pobude in ideje, kako v tem težkem času pomagati, pa nam pišite na info@kps.si ali nas pokličite na telefonsko številko 040 475 459.

Stopimo skupaj in pomagajmo vsak po svojih močeh, da preprečimo posledice širjenja koronavirusa.

Mladi, zdaj smo na vrsti mi!

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459