Razpis za aktivista/aktivistko dijaške sekcije Kluba prekmurskih študentov 

 Razpis za aktivista/aktivistko dijaške sekcije Kluba prekmurskih študentov 

 

Klub prekmurskih študentov vabi dijake k sodelovanju v svoji dijaški sekciji. 

Koga iščemo? 

Če prihajaš iz Upravne enote Murska Sobota in obiskuješ katero koli srednjo šolo, si morda ravno tista oseba, ki jo iščemo. Bodi ustvarjalen/-lna, inovativen/-vna in pripravljen/-a sodelovati v skupini podobno mislečih sovrstnikov. 

Kaj te čaka? 

Potrebujemo sodelavce, ki bodo ustvarjali, načrtovali in izvajali raznolike projekte na različnih področjih, namenjene predvsem dijakom, študentom in drugim mladim iz Prekmurja in širše regije. Čeprav od tebe pričakujemo tudi določeno mero resnosti in odgovornosti, boš po drugi strani deležen novih prijateljstev, pomembnih življenjskih izkušenj in zadovoljstva, ki ga prinaša dobro opravljeno delo. 

Kako se lahko prijaviš? 

Na e-naslov info@kps.si do petka, 15. 9. 2017 (do polnoči), pošlji prijavo, ki naj vsebuje krajše motivacijsko pismo in načrt ali program poljubnega projekta, ki bi ga želeli speljati v okviru dijaške sekcije Kluba prekmurskih študentov. Najbolj prepričljive in domiselne med prijavljenimi kandidati bomo povabili na osebni pogovor. Vse kandidate bomo o svoji odločitvi obvestili preko e-pošte. 

 Kolektiv Kluba prekmurskih študentov